Despre noi

  

Cine suntem?

Reprezentanti oficiali ai firmei Kratki, suntem pe piata din Romania inca din anul 2000. Avem un portofoliu de mii de clienti multumiti si o gama variata de produse, de la focare pentru seminee, seminee pe bioetanol sau electrice, la grile, usi pentru semineu, accesorii si materiale de izolat.

 

Kratki a intrat pe piata din Polonia in anul 1998 si astazi este o firma respectata si cunoscuta pentru producerea de focare, sobe si accesorii pentru seminee. Datorita dezvoltarii dinamice, calitatii si rezistentei produselor, se situeaza in topul producatorilor din Europa. Focarele Kratki, sobele si accesoriile sunt disponibile in aproape 60 de tari din intreaga lume.

 

Care sunt avantajele firmei noastre?

Inca de la inceput am acordat o atentie deosebita calitatii produselor noastre si ne diferentiem de concurenta datorita preocuparii pentru a furniza produse sanatoase si eficiente pentru clientii nostri.

 

Personalul nostru este instruit si pregatit pentru a oferi servicii de incredere, dobandind de-a lungul timpului vaste cunostinte despre produse, instalatii si logistica.

 

Preturile semineelor si sobelor Kratki sunt accesibile, castigand rapid increderea clientilor, iar oferta noastra aflata intr-un proces continuu de extindere atrage atentia potentialilor parteneri de afaceri.

 

Intelegand aceasta industrie inca de la inceput, fiind centrati pe nevoile clientilor si flexibili cu schimbarile de pe piata, am ajuns unul dintre principalii producatori de focare din Europa. Focarele Kratki, sobele si accesoriile sunt disponibile in aproape 60 de tari din intreaga lume.

 

In indeplinirea obiectivelor noastre de afaceri, tinem cont de respect si cooperare in relatiile cu clientii nostri si depunem eforturi constante de a realiza un produs finit de exceptie.